Pătratele lui Petey

Pătratele lui Petey
Pătratele lui Petey ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 226 calorii. Această rețetă servește 30. Un amestec de zahăr de cofetari, nuci, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați PB & J pătrate, S ' more Squares, și Pătrate De Șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună firimiturile de cracker graham, zahărul cofetarilor și untul de arahide. Apăsați în partea de jos a unei tigaie de 9x13 inch. Topiți chipsurile de ciocolată în cuptorul cu microunde sau peste un cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Unt De ArahideUnt De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Tava De CoptTava De Copt
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Se întinde pe stratul inferior și se presară cu nuci tocate (dacă se dorește). Se răcește timp de 20 până la 30 de minute, apoi se taie în pătrate. Nu vă răcoriți prea mult timp sau partea superioară se va crăpa atunci când tăiați, ceea ce nu este la fel de atractiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
NuciNuci
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista