Pătratele Triple-porumb cu sos de fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 401 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați porumb de miez ambalat în vid, fasole, betty cornbread & muffin mix și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pătrate Cu Unt De Arahide Triple Decker, Triple Almond Cherry Crumble Squares, și Enfrijoladas (tortilla de porumb în sos de fasole neagră) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Vas de copt dreptunghiular cu grăsime, 11x7x1 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se amestecă porumb în stil cremă, porumb cu miez întreg, amestec de brioșe (uscat), unt și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb întreg De Kernel
Porumb Cremă
Amestec De Brioșe
Unt
Ouă
4
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când caserola revine când este atinsă ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
În ultimele 5 minute de coacere, gătiți fasolea și salsa în cratiță de 1 litru la foc mediu, amestecând ocazional, până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Tăiați caserola în pătrate. Se acoperă cu sos de fasole; se presară cu coriandru.