Pătratele portocalii înghețate cremoase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 397 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Un amestec de frișcă, unt, fursecuri cu napolitane de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 634 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pop Portocaliu Cremos Congelat, Pătrate De Limonadă Congelate, și Pătrate De Cheesecake Congelate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie medie, prăjiți migdalele la foc mediu 2 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor. Scoateți imediat de pe foc; rezervați 2 linguri pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați unt la migdalele rămase în tigaie; se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați firimituri de biscuiți; se amestecă bine. Apăsați amestecul în partea inferioară a tăvii de 13x9 inci. Se răcește complet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-un castron mare, amestecați înghețata și șerbetul până se amestecă parțial. Lingură peste crusta răcită; blat neted. Acoperiți; înghețați până la fermitate, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Despre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru a servi, tăiați desertul în pătrate; așezați pe farfurii individuale de desert.
6
Garnisiți fiecare cu frișcă, migdale prăjite rezervate și buclă portocalie.