Pătrate mamaliga cu ciuperci Ragu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 27 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Pătrate Polenta cu ragu de ciuperci, Ragu de ciuperci cu mămăligă brânză, și Ragu de ciuperci și cârnați cu mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți apa, 1 lingură de unt și 1/2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie grea. Treceți treptat în polenta. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se amestecă constant până când polenta se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Turnați polenta într-o tigaie unsă de 9 x 9 inci, răspândindu-se astfel încât să aibă o grosime de 1/3 inci. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei până la setare, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ciupercile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se presară cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și se sotează până se evaporă sucurile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Se adaugă usturoiul și se sotează până când ciupercile se rumenesc, cu aproximativ 2 minute mai mult. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați Marsala. Acoperiți și fierbeți până când Marsala s-a redus cu aproximativ jumătate, aproximativ 5 minute. Amestecați făina și restul de 2 linguri de unt într-un bol mic pentru a forma o pastă, apoi amestecați pasta în amestecul de ciuperci. Acoperiți și fierbeți până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Scoateți din căldură. Amestecați pătrunjelul în ragu. Condimentează ragu-ul, după gust, cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Tăiați polenta în 36 de pătrate de mărimea mușcăturii. Aranjați pătratele de mămăligă pe un platou. Lingurați ragu-ul cald deasupra mămăligii și serviți imediat.