Pătrate mamaliga cu ciuperci Ragu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 27 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Pătrate Polenta cu ragu de ciuperci, Ragu de ciuperci cu mămăligă brânză, și Ragu de ciuperci și cârnați cu mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți apa, 1 lingură de unt și 1/2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie grea. Treceți treptat în polenta. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se amestecă constant până când polenta se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
3
Turnați polenta într-o tigaie unsă de 9 x 9 inci, răspândindu-se astfel încât să aibă o grosime de 1/3 inci. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei până la setare, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ciupercile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se presară cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și se sotează până se evaporă sucurile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se adaugă usturoiul și se sotează până când ciupercile se rumenesc, cu aproximativ 2 minute mai mult. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
8
Adăugați Marsala. Acoperiți și fierbeți până când Marsala s-a redus cu aproximativ jumătate, aproximativ 5 minute. Amestecați făina și restul de 2 linguri de unt într-un bol mic pentru a forma o pastă, apoi amestecați pasta în amestecul de ciuperci. Acoperiți și fierbeți până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Scoateți din căldură. Amestecați pătrunjelul în ragu. Condimentează ragu-ul, după gust, cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Tăiați polenta în 36 de pătrate de mărimea mușcăturii. Aranjați pătratele de mămăligă pe un platou. Lingurați ragu-ul cald deasupra mămăligii și serviți imediat.