Pătrate de șuncă și sparanghel

Pătrate de șuncă și sparanghel
Ham și sparanghel pătrate ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 69 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, șuncă de delicatese, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pătrate de șuncă și sparanghel, Sparanghel Gustare Pătrate, și Sparanghel Gustare Pătrate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.în tigaie de 10 inci, încălziți 1/2 inch apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Adăugați sparanghel; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți; fierbeți 2 până la 3 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
3
Scurgere. Puneți sparanghelul în castron cu apă cu gheață pentru a se răci; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
4
Pe foaia de cookie-uri negrasă, derulați aluatul; apăsați în dreptunghi de 11x8 inci, apăsând ferm perforațiile pentru a sigila. Cu furculita, intepati crusta Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 6 până la 9 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se presară cu 1/2 cană de brânză; se acoperă cu fâșii de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
BrânzăBrânză
7
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă. Aranjați sulițele de sparanghel fierte în rânduri peste brânză, alternând vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
BrânzăBrânză
8
Ungeți cu ulei; se presară cu fulgi de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Coaceți cu 5 până la 7 minute mai mult sau până când marginile crustei sunt maro auriu și brânza este topită. Se răcește 5 minute. Cu cuțit zimțat, tăiat în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
CuptorCuptor
10
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista