Pătrate de șuncă și sparanghel
Ham și sparanghel pătrate ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 69 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, șuncă de delicatese, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pătrate de șuncă și sparanghel, Sparanghel Gustare Pătrate, și Sparanghel Gustare Pătrate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.în tigaie de 10 inci, încălziți 1/2 inch apă până la fierbere.
Adăugați sparanghel; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți; fierbeți 2 până la 3 minute sau până când este crocant.
Scurgere. Puneți sparanghelul în castron cu apă cu gheață pentru a se răci; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Pe foaia de cookie-uri negrasă, derulați aluatul; apăsați în dreptunghi de 11x8 inci, apăsând ferm perforațiile pentru a sigila. Cu furculita, intepati crusta Generos.
Coaceți 6 până la 9 minute sau până se rumenesc.
Se presară cu 1/2 cană de brânză; se acoperă cu fâșii de prosciutto.
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă. Aranjați sulițele de sparanghel fierte în rânduri peste brânză, alternând vârfurile.
Ungeți cu ulei; se presară cu fulgi de piper.
Coaceți cu 5 până la 7 minute mai mult sau până când marginile crustei sunt maro auriu și brânza este topită. Se răcește 5 minute. Cu cuțit zimțat, tăiat în pătrate.