Cârnați, Escarole și Ragout de fasole albă

Cârnați, Escarole și Ragout de fasole albă
Cârnații, escarola și ragutul de fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză parmezană, fasole de fasole cannellini, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ragout de fasole albă și cârnați {cu roșii, Kale și dovlecei}, Cârnați cu Escarole și fasole albă, și Ragout De Fasole Albă.

Instrucțiuni

1
Scoateți carcasele din cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați cârnați italieni și ceapă în tigaie și gătiți timp de 4 minute sau până când cârnații se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgeți bine amestecul de cârnați; reveniți la tigaie. Se amestecă cartofii, vinul, usturoiul, fasolea și bulionul de pui; aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți 7 minute. Se amestecă escarola și rozmarinul și se gătește timp de 4 minute sau până când escarola se ofilește, amestecând ocazional. Puneți 1 1/4 căni de supă în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci și presărați fiecare porție uniform cu 1 1/2 lingurițe de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
EscarolaEscarola
CartofiCartofi
RozmarinRozmarin
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
SupăSupă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
TigaieTigaie
5
Notă de vin: cremozitatea fasolei albe, herbalitatea amară a escarolei și carnea bogată a cârnaților sunt în contrapunct perfect în acest fel de mâncare. În experimentele mele, când sunt implicate arome amare și grase, unul dintre cele mai bune vinuri este adesea Chianti roșu Italian-chiar și într-un fel de mâncare ca acesta care necesită vin alb. Îmi place Banfi Chianti Classico Riserva. 2002 este $ - Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole AlbăFasole Albă
Vin AlbVin Alb
EscarolaEscarola
VinVin
CârnațiCârnați

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista