Pătrate de zmeură pentru bucătari juniori
Pătratele de zmeură pentru bucătarii juniori sunt un vegetarian rețetă cu 9 porții. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 549 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de jeleu de zmeură, migdale, ovăz de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pătrate De Zmeură, Pătrate De Zmeură, și Pătrate De Plăcintă Cu Zmeură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți vasul de copt de 8x8 inch cu folie și ungeți ușor folia.
Așezați făina, ovăzul și zahărul într-un bol de amestecare.
Adăugați untul și amestecați, folosind mâinile, până când amestecul are consistența firimiturilor grosiere. Se amestecă extractul de migdale.
Scoateți 2 căni din amestecul de făină și puneți-le într-un bol separat.
Turnați amestecul de făină rămas în tigaia pregătită și apăsați uniform pe fund.
Întindeți jeleu de zmeură peste stratul de făină. Apăsați ușor cele 2 căni rezervate de amestec de făină peste jeleu.
Presărați blatul cu migdale.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul devine maro auriu, aproximativ 30 de minute. Se răcește în vasul de copt. Ridicați folia pentru a plasa pătrat pe o tăietură. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați în 9 pătrate.