Pătrate De Pizza Cu Creveți
Pătratele de Pizza cu creveți de rețetă ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 35 minute. O porție conține 64 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 35. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de 2 linguri. pansamentul italian Kraft zesty, creveții, fâșiile de ardei prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brunch Pizza Squares, Pătrate De Pizza Cu Ardei Iute, și Brunch Pizza Squares pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Desfaceți aluatul de pizza pe foaia de copt pulverizată ușor cu spray de gătit; apăsați în dreptunghi de 13x9 inci.
Coaceți 12 până la 15 min. sau până se rumenesc ușor.
Între timp, gătiți creveții și usturoiul în pansament într-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 până la 5 min. sau până când creveții devin roz, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; scurgere.
Întindeți crema de brânză pe crusta de pizza, lăsând marginea de 1/4 inch în jurul laturilor. Se acoperă cu creveți, brânză mărunțită și ardei.
Coaceți 10 min. sau până când brânza mărunțită este topită.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.