Pătrate De Cupă Cu Unt De Arahide
Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 114 calorii. Dacă 27 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pătratele Cupei cu unt de arahide ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de budincă instant cu aromă de vanilie jell-O, cremă de brânză philadelphia, unt de arahide cremos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pătrate Cu Unt De Arahide, Pătrate Cu Unt De Arahide, și Pătrate Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linie tigaie pătrată de 9 inci cu folie de aluminiu Reynolds Wrap, cu capete de folie care se extind peste laturi. Zdrobiți fin 24 de fursecuri.
Se amestecă cu unt; apăsați pe fundul tăvii pregătite.
Bateți crema de brânză și untul de arahide într-un castron mediu cu biciul până se omogenizează.
Adăugați lapte și amestec de budincă uscată; bate 2 min. Se amestecă în 1 cană bici rece; lingura peste crusta. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Cuptor cu microunde rămas rece bici și ciocolată în castron cu microunde pe mare 1-1 / 2 la 2 min. sau până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând după fiecare minut. Se răcește complet.
Întindeți amestecul de ciocolată peste stratul de budincă în tigaie. Se toacă cookie-ul rămas; se presară peste amestecul de ciocolată. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Folosiți mânere din folie pentru a ridica desertul din tigaie înainte de a tăia pentru a servi.