Pătrate De Ciocolată-Migdale

Pătrate De Ciocolată-Migdale
Această rețetă servește 10. O porție conține 352 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ciocolată semidulce, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată & portocaliu Fudge pătrate, Ciocolată-Unt De Arahide Fudge Pătrate, și Ciocolată Neagră Sănătoasă Unt De Arahide Fudge Granola Pătrate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor o tigaie pătrată de 8 inci și tapetați fundul cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Topiți 12 oz. ciocolată cu smântână într-un castron rezistent la căldură așezat peste o tigaie medie de 1 1/2 inci de apă clocotită, amestecând până se omogenizează (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați vanilia și sarea până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Topiți ciocolata rămasă într-un alt castron așezat peste aceeași tigaie cu apă clocotită, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
5
Se toarnă ciocolată simplă în tigaia pregătită și se întinde uniform pe fundul stratului. Dați-l la frigider timp de aproximativ 10 minute pentru a seta ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Întindeți amestecul de ciocolată și smântână peste ciocolata setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
7
Se presară uniform cu migdale și se presează ușor în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MigdaleMigdale
8
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider, acoperit, până când este foarte ferm, 3 până la 4 ore sau peste noapte.
9
Rulați un cuțit subțire și ascuțit în jurul marginilor tigaiei. Întoarceți amestecul pe o tăietură și îndepărtați hârtia cerată. Întoarceți fudge cu partea dreaptă în sus și, cu un cuțit ascuțit, tăiați în pătrate de 64 (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
TigaieTigaie
10
Lăsați să stea la temperatura camerei câteva minute înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista