Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pătratele de caramel cu alune cu ciocolată. O porție conține 133 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 46. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, frișcă grea, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Macaroane Cu Alune Cu Ciocolată, Inimi De Pâine Scurtă Cu Alune Cu Ciocolată, și Cookie Din Dantelă Cu Alune Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350. Linie 13 x 9 x 2-inch tigaie de copt din metal cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă făina, zahărul brun și sarea în procesor 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați 3/4 cană de unt; folosind viraje pornite/oprite, procesați până se formează o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Transferați în tigaie; apăsați ferm și uniform pe fundul tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți crusta până la aur, aproximativ 20 de minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Aduceți 6 linguri de unt, 2/3 cană de zahăr, smântână, miere și coaja de portocală rasă fin pentru a fierbe într-o cratiță mică grea, amestecând până când zahărul se dizolvă și untul se topește. Se fierbe până când termometrul de bomboane înregistrează 230 de grade F, aproximativ 6 minute. Se amestecă nucile și coaja de portocală confiată.
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se amestecă uniform amestecul de nuci fierbinți peste crustă în tigaie. Reveniți la cuptor și coaceți până când întreaga suprafață clocotește, aproximativ 10 minute. Se răcește 20 de minute. Folosind folie ca ajutor, ridicați cookie-ul din tigaie. Îndepărtați cu grijă folia de pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
8
Tăiați cookie-ul cald în pătrate de 1 1/2 inch. Răciți complet cookie-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
9
Tapetați foaia de copt cu margini cu hârtie pergament sau hârtie cerată. Topiți ciocolata într-un castron mic de metal așezat peste cratița cu apă clocotită până se încălzește la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Scoateți vasul de peste apă. Înmuiați colțul sau marginea fiecărui cookie în ciocolată topită și puneți-l pe foaia de copt pregătită. Se răcește până se pune ciocolata, aproximativ 1 oră. Faceți înainte: cookie-urile pot fi făcute cu până la 3 săptămâni înainte. A se păstra într-un recipient etanș la congelator. Aduceți cookie-urile la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu Fructe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat