Pătrate De Anghinare La Cuptor
Pătratele de anghinare coapte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 60 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 51 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sos de salată, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pătrate De Anghinare La Cuptor, Pătrate De Anghinare, și Pătrate De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. gătiți spanacul în cuptorul cu microunde conform instrucțiunilor de pe cutie.
Scurgeți spanacul în filtru; se răcește 5 minute. Strângeți cu grijă cu un prosop de hârtie pentru a se scurge bine.
Desfaceți ambele cutii de aluat pe suprafața de lucru. Dacă utilizați rulouri de semilună, separați-le în 4 dreptunghiuri lungi. Dacă folosiți foi de aluat, tăiați în 4 dreptunghiuri lungi.
Așezați transversal în tigaie unsă de 15x10x1 inci; apăsați aluatul peste fund și 1 inch în sus pentru a forma crustă. Apăsați ferm perforațiile pentru a sigila.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Între timp, într-un castron mediu, amestecați spanacul, anghinarea, brânza, maioneza, smântâna și usturoiul praf.
Întindeți amestecul uniform pe crusta parțial coaptă.
Coaceți cu 8 până la 10 minute mai mult sau până când toppingul este fierbinte.
Tăiați în pătrate de 1 1/2 inch.