Pătratele de afine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 108 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pătrate De Afine, Pătrate De Ovăz De Afine, și Pătrate De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți năut, 1/2 cană ovăz laminat, 1/2 cană zahăr brun, 1/4 cană ulei de măsline, 2 lingurițe extract de vanilie, praf de copt, 1/4 linguriță bicarbonat de sodiu și sare într-un robot de bucătărie. Amestecați la o consistență asemănătoare aluatului; apăsați într-o tigaie de copt de 8x11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ovăz Laminat
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fripturi De Carne Din New York
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până când sunt crocante și ușor rumenite, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Combinați afinele, zahărul alb și sucul de lămâie într-o cratiță; gatiti la foc mediu-mic pana cand afinele s-au redus, 10 pana la 15 minute.
Se amestecă 1 1/2 cană ovăz laminat, făină, 1/2 cană zahăr brun, 1/4 cană ulei de măsline, 1 linguriță extract de vanilie și 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu împreună într-un castron mare până la consistența pesmetului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura de afine clocotește și toppingul de mărunțire se rumeneste ușor, aproximativ 20 de minute. Se răcește și se taie în pătrate. Păstrați resturile în frigider.