Pătlagină La Grătar

Pătlagină La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pătlaginele la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de pătlagine, unt, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pătlagine la grătar cu înghețată de scorțișoară, Pătlagine la grătar cu Queso Fresco, și Boluri de pui din Caraibe cu Pătlagine la grătar.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Tăiați pătlaginele pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3
Tăiați jumătățile de pătlagină în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
4
Combinați untul, zahărul și piperul; periați uniform pe părțile tăiate ale secțiunilor de pătlagină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Așezați secțiunile de pătlagină, tăiate cu părțile în sus, pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 7 minute sau până când carnea este moale și pielea începe să se îndepărteze de carne. Întoarceți secțiunile de pătlagină; grătar 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se servește cald cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista