Pătlagină dulce și Hash de cartofi

Pătlagină dulce și Hash de cartofi
Pătlagină dulce și cartofi Hash ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție conține 420 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei vegetal, pătlagine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 478 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Coaceți cartofii dulci cu pătlagină mărunțită și Topping de nucă de cocos, Hașiș de porc și pătlagină din Caraibe, și Hash De Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartoful roșu într-o oală și adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți apa la fierbere la foc mare, reduceți focul la mediu-mare și gătiți până când cartofii sunt aproape fragezi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se scurge și se lasă deoparte.Între timp, într-o tigaie mare de sos la foc mediu-mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se adauga ardeiul gras, ceapa, usturoiul, ceapa si sautul pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
4
Adăugați pătlaginele, întinzându-le într-un singur strat. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când pătlaginele încep să se rumenească și ardeiul este moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
5
Adăugați cartofii și chimenul. Se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând, până când cartofii încep să se descompună, aproximativ 1 minut.Împărțiți hash-ul între farfurii sau boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Așezați un ou deasupra fiecărei porții de hash, garnisiți cu avocado tăiat cubulețe și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista