Pătlagine coapte cu slănină și brânză (Platanos Asados con Tocineta y Queso)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pătlaginele coapte cu slănină și brânză (Platanos Asados con Tocineta y Queso). Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 421 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați queso blanco, unt, pesto de coriandru pentru a servi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 216 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ PĂTLAGINE coapte cu GUAVAn și brânză (PLATANOS ASADOS CON BOCADILLO Y QUESO), Platanos Asados con Coco (Pătlagine coapte cu nucă de cocos), și Platanos Maduros con Miel (pătlagină dulce prăjită).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 km., tăiați capetele patlaginelor și coajați-le.
Puneți-le într-un vas de copt și periați cu untul, coaceți timp de 30 până la 40 de minute.
Scoateți din cuptor și feliați pătlaginele pe lungime, dar nu până la capăt, umpleți-le cu felii de brânză și înfășurați-le cu slănină.Reveniți la cuptor și coaceți încă 10 minute până când brânza se topește și slănina este gătită.