Păstârnac și piure de morcovi
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Piureul de păstârnac și morcov ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 396 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți unt, morcovi, păstârnac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure De Morcovi Și Păstârnac, Piure De Păstârnac De Morcov Vanilie, și Piure De Conopidă, Morcov Și Păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați păstârnacul și morcovii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Scurgeți; întoarceți legumele în oală. Dați focul la minim, amestecați arpagicul și 3 linguri de unt.
Începeți amestecul de piure folosind un blender de imersie.
Adăugați 3 linguri de unt și continuați să faceți piure până când amestecul este neted. Condimentează cu sare și piper după gust.