Păstârnac și piure de morcovi

Păstârnac și piure de morcovi
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Piureul de păstârnac și morcov ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 396 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți unt, morcovi, păstârnac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure De Morcovi Și Păstârnac, Piure De Păstârnac De Morcov Vanilie, și Piure De Conopidă, Morcov Și Păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați păstârnacul și morcovii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți; întoarceți legumele în oală. Dați focul la minim, amestecați arpagicul și 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Începeți amestecul de piure folosind un blender de imersie.
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
4
Adăugați 3 linguri de unt și continuați să faceți piure până când amestecul este neted. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista