Păstârnac și morcovi prăjiți cu salvie
Păstârnacul prăjit și morcovii cu salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 161 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți morcovi, frunze de salvie, păstârnac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 87%. Încercați Morcovi prăjiți și păstârnac, Morcovi prăjiți și păstârnac, și Morcovi prăjiți și păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F. Într-un castron mare, aruncați păstârnacul, morcovii, uleiul, Salvia, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Întindeți pe o foaie de copt cu margini și prăjiți, amestecând de două ori, până când legumele sunt aurii, 45 până la 55 de minute. Sfat înainte: curățați și tăiați păstârnacul și morcovii, înfășurați într-un prosop de hârtie umed și refrigerați într-un recipient sau pungă resigilabilă până la 1 zi.