Păstârnac și morcovi prăjiți
Nevoie de o fără gluten, primal și garnitură prietenoasă cu fodmap? Păstârnacul și morcovii prăjiți ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 311 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,11 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți piper, morcovi, păstârnac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Morcovi prăjiți și păstârnac, Păstârnac Și Morcovi Prăjiți, și Morcovi prăjiți și păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Dacă păstârnacul și morcovii sunt foarte groși, tăiați-i pe jumătate pe lungime. Feliați fiecare în diagonală în felii groase de 1 inch. Legumele se vor micșora în timp ce gătiți, așa că nu faceți bucățile prea mici.
Așezați legumele tăiate pe o tigaie.
Adăugați uleiul de măsline, sarea și piperul și aruncați bine. Prăjiți timp de 20 până la 40 de minute, în funcție de mărimea legumelor, aruncând ocazional, până când păstârnacul și morcovii sunt doar fragede.
Se presară mărar și se servește fierbinte.