Păstârnacul și Hash-ul de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 251 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cimbru, sare, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Păstârnac și Hash de cartofi, Păstârnac Și Hash De Cartofi, și Supă de păstârnac de conopidă de cartofi cu hash de cartofi Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare cu 3 Rotații din tigaia cu ulei de măsline extravirgin, aproximativ 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați cartofii, păstârnacul, cimbru și condimentați cu sare și piper, amestecați frecvent și gătiți timp de 10 până la 12 minute, sau până când cartofii și păstârnacul sunt drăguți, fragede și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Păstârnac
Cartofi
Cimbru
3
Adăugați ceapa tocată și continuați să gătiți până când sunt fragede și cartofii sunt drăguți și rumeniti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă
4
Odată ce hash-ul este fiert, adăugați pătrunjelul tocat și coaja de lămâie. Se amestecă pentru a combina și transfera hash într-un platou de servire.