Păstârnac zdrobit cu brânză Mascarpone
Păstârnacul zdrobit cu brânză Mascarpone necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. Această garnitură are 203 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 20 de fani. Un amestec de păstârnac, unt, mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cartofi zdrobiți, păstârnac și napi, Usturoiul a zdrobit cartofii dulci și păstârnacul, și Cartofi zdrobiți și păstârnac cu ulei de măsline de usturoi.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați păstârnacul. Gatiti pana cand pastarnacul este fraged, aproximativ 10 minute.
Încălziți o oală la foc mediu-mare și adăugați untul și zahărul. Se lasă să se topească împreună.
Se adaugă ceapa și se sotează până se caramelizează, 6 minute.
Adăugați păstârnac în oală. Opriți căldura și adăugați mascarpone. Se amestecă împreună și se amestecă, adăugând pătrunjel, sare și piper.