Păstârnac-supă de praz cu crab forfetar

Păstârnac-supă de praz cu crab forfetar
Supa de păstârnac-praz cu crab forfetar este o fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 158 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, stoc de legume, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o supă accesibilă pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Supă De Păstârnac Și Praz, Supă De Păstârnac Și Praz Cu Ghimbir, și Supă De Păstârnac Și Praz Cu Semințe De Chimen Și Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie medie de prăjire, aruncați păstârnacul cu ulei. Friptură, acoperităcu folie, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Adăugați praz și frunze de2 crenguțe de cimbru; aruncați pentru a acoperi cu ulei; stropi cu vin. Prăjiți, acoperiți cu aceeași folie, amestecând ocazional,până când legumele sunt moi, 30 de minute. Aruncați orice bucăți arse. Într-o oală mare, aduceți legume și 2 căni de stoc la aboil; reduceți căldura; fierbeți 10 minute; lăsați să se răcească ușor. Într-un robot de bucătărie, amestecați supape scăzut până la neted. Întoarceți supa amestecată topot; adăugați smântână, dacă doriți. Aduceți supa la foc mic; condimentați cu sare și piper negru; adăugați 1 cană rămasă pentru a atinge grosimea dorită (carnea de crab ar trebui să poată sta deasupra). Într-un castron chiar înainte de conservare, suc de microunde, unt și frunze de 2 crenguțe de cimbru rămase până când untul se topește, aproximativ 20 de secunde; se amestecă. Aruncați crabmeatin amestec de lămâie-unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
LegumeLegume
CrabmeatCrabmeat
UntUnt
PiperPiper
CremăCremă
SucSuc
PrazPraz
LămâieLămâie
StocStoc
SareSare
SupăSupă
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se toarnă supa în8 cupe demitasse; acoperiți fiecare cu 1 1/2 lingurițe de crab. Faceți înainte: puteți prăji păstârnacul și prazul cu una sau două zile înainte de bash;doar acoperiți (pentru ca legumele să nu se usuce) șifrigiderați până când sunteți gata să terminați supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
PrazPraz
CrabiCrabi
SupăSupă
4
135 de calorii, 7 grame de grăsime, 3 grame de grăsimi saturate, 13 grame de carbohidrați, 3 grame de fibre, 4 grame de proteine
5
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista