Păstârnac Sotat

Păstârnac Sotat
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Păstârnacul sotat ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 235 calorii, 1g de proteine, și 19g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, păstârnac, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Păstârnac și morcovi sote, Napi și păstârnac sotate cu rozmarin, și Praz și păstârnac: Sotate sau cremă.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista