Păstârnac Morcov Coace

Păstârnac Morcov Coace
Păstârnac morcov coace este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 89 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fulgi de pătrunjel, morcovi, semințe de mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac, Supă De Morcov-Păstârnac Cu Chipsuri De Păstârnac, și Gratin De Morcov Și Păstârnac.

Instrucțiuni

1
Așezați morcovii și păstârnacul într-un 1-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Se presară cu apă, sare, semințe de mărar și pătrunjel. Punct cu unt. Se acoperă și se coace la 375 de minute pentru 30-35 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Semințe De MărarSemințe De Mărar
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista