Păstârnac glazurat cu arțar lipicios cu nuci pecan
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și garnitură prietenoasă cu fodmap? Păstârnacul glazurat cu arțar lipicios cu nuci pecan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 234 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 4 fani. Dacă aveți la îndemână păstârnac, jumătăți de pecan, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este excelent. Încercați Păstârnac fiert cu sirop de arțar și nuci pecan, Păstârnac Glazurat Cu Arțar, și Păstârnac glazurat cu arțar pe Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Pe o tavă mare de copt, aruncați păstârnacul cu uleiul și o mulțime de condimente. Gatiti pe un raft jos in cuptor timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor, stropiți cu sirop de arțar, împrăștiați peste nuci pecan și aruncați totul împreună. Gatiti inca 5-10 minute pana cand pastarnacul incepe sa se caramelizeze si sa se crape la capete.