Păstârnac De Unt Rumenit
Păstârnacul cu unt rumenit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 480 calorii, 4G de proteine, și 35g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de smântână grea, păstârnac, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Unt Rumenit Unt De Arahide Fulgi De Ovăz Ciocolată Cookie-Uri, Maro unt ciocolată albă Blondies cu Cookienut unt Swirl, și Tort Ușor De Unt Cu Glazură De Unt Rumenit.
Instrucțiuni
Gătiti untul într-o cratiță grea mică la foc mediu, amestecând constant, 6 până la 8 minute sau doar până când untul începe să se rumenească. Scoateți imediat de pe foc și turnați untul într-un bol mic. (Untul va continua să se întunece dacă este lăsat în tigaie.) Acoperiți și răciți 30 de minute sau până când untul se răcește și începe să se solidifice.
Între timp, tăiați păstârnacul în jumătate și tăiați fiecare jumătate în felii de 2 până la 3 inci. Gătiti păstârnacul în apă sărată clocotită pentru a acoperi într-un cuptor olandez mare 25 de minute sau doar până se înmoaie.
Scurgeți păstârnacul și puneți-l într-un bol mediu.
Îndepărtați untul lichid din partea superioară a untului solid rumenit, rezervând untul lichid pentru o altă utilizare. Aduceți untul și smântâna rumenite solide la fiert într-o cratiță grea la foc mediu.
Se toarnă amestecul de unt rumenit peste păstârnac și se toacă grosolan păstârnacul cu un masher de cartofi sau un bici. Condimentează cu sare după gust.