Păstârnac De Unt Rumenit

Păstârnac De Unt Rumenit
Păstârnacul cu unt rumenit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 480 calorii, 4G de proteine, și 35g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de smântână grea, păstârnac, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Unt Rumenit Unt De Arahide Fulgi De Ovăz Ciocolată Cookie-Uri, Maro unt ciocolată albă Blondies cu Cookienut unt Swirl, și Tort Ușor De Unt Cu Glazură De Unt Rumenit.

Instrucțiuni

1
Gătiti untul într-o cratiță grea mică la foc mediu, amestecând constant, 6 până la 8 minute sau doar până când untul începe să se rumenească. Scoateți imediat de pe foc și turnați untul într-un bol mic. (Untul va continua să se întunece dacă este lăsat în tigaie.) Acoperiți și răciți 30 de minute sau până când untul se răcește și începe să se solidifice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Între timp, tăiați păstârnacul în jumătate și tăiați fiecare jumătate în felii de 2 până la 3 inci. Gătiti păstârnacul în apă sărată clocotită pentru a acoperi într-un cuptor olandez mare 25 de minute sau doar până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Scurgeți păstârnacul și puneți-l într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Îndepărtați untul lichid din partea superioară a untului solid rumenit, rezervând untul lichid pentru o altă utilizare. Aduceți untul și smântâna rumenite solide la fiert într-o cratiță grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se toarnă amestecul de unt rumenit peste păstârnac și se toacă grosolan păstârnacul cu un masher de cartofi sau un bici. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista