Păstrăvul la grătar al River Cottage cu fenicul
Păstrăvul la grătar al River Cottage cu fenicul este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,25 USD pe porție. O porție conține 304 calorii, 29G de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, un pachet de bețișoare de fenicul crescute, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Salată de rucola, fenicul și linte verde de la ' River Cottage Veg, Calmarul ars al River Cottage, și Râul Cottage Gravad Max (macrou Gravlax).
Instrucțiuni
Luați patru lungimi de 4 inci (10 cm) din cele mai proaspete bețe de fenicul și bateți-le cu un sucitor pentru a le elibera aroma. Puneți o bucată în interiorul fiecărui pește, împreună cu un cățel de usturoi zdrobit, o frunză de dafin și câteva condimente. Periați ușor peștele cu ulei și condimentați pielea–faceți acest lucru cu generozitate, deoarece gătitul va arde o mulțime de condimente.
Întindeți restul de bețișoare de fenicul pe grătar peste un foc fierbinte, gata de gătit.
Așezați peștele peste tulpinile de fenicul aburitor. Pe măsură ce peștele se gătește, feniculul se va aburi mai întâi și apoi va arde, infuzând peștele cu aroma sa. Gatiti timp de 6 pana la 7 minute pe fiecare parte, pana cand pielea este crocanta si carnea opaca.
Serviți abur fierbinte, cu cartofi noi și o salată-un vas de felii subțiri de hârtie de bulb de fenicul, îmbrăcat cu suc de portocale și ulei de măsline, va ecou și va spori notele de fenicul din pește.