Păstrăv Întreg Prăjit La Tigaie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul întreg prăjit în tigaie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, păstrăv, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Făină de porumb-păstrăv prăjit cu Grapefruit și salvie prăjită, Păstrăv Prăjit În Tigaie, și Păstrăv Prăjit În Tigaie.
Instrucțiuni
Scoateți branhiile din pește și aruncați-le. Clătiți peștele sub apă rece.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Într-un vas superficial, combinați făina, făina de porumb, sarea și piperul. Ridicați căldura la mare. Dragați peștele în amestec de făină și prăjiți-l în ulei fierbinte timp de aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când carnea se fulgi cu o furculiță.
Se servește garnisit cu pene de lămâie.