Păstrăv Rapid La Grătar
Păstrăvul rapid la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 1 porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 263 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper măcinat, păstrăv curcubeu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar, Păstrăv La Grătar, și Păstrăv Întreg La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați păstrăvul și îndepărtați capetele.Preîncălziți grătarul la temperatura de ardere în jur de 400 de grade.Înveliți în afara păstrăvului cu ulei.
Presărați sare și piper în interiorul păstrăvului.
Adăugați suc de lămâie la păstrăv, dacă doriți.Reduceți căldura grătarului la mediu sau 250 de grade și puneți păstrăvul pe grătar.Păstrăvul gătește rapid și ar trebui să fie răsturnat atunci când partea grătarului tocmai a devenit albă.Păstrăvul este terminat când toată carnea este albă și fulgioasă (nu gătiți prea mult).
Serviți păstrăvul imediat.