Păstrăv Prăjit În Tigaie
Păstrăvul prăjit în tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $21.76 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 1949 calorii, 197g de proteine, și 99G de grăsime pe porție. Dacă aveți unt, păstrăv, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Făină de porumb-păstrăv prăjit cu Grapefruit și salvie prăjită, Păstrăv Prăjit În Tigaie, și Păstrăv Prăjit În Tigaie.
Instrucțiuni
Clătiți păstrăvul sub apă curgătoare rece (sau în frumosul lac/pârâu de munte în care i-ați prins).Se usucă.
Se presară cu sare și piper (iau o pungă cu fermoar în pachet cu sare/piper/praf de usturoi amestecat împreună).Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.Înveliți păstrăvul în făină de porumb și scuturați excesul.Când untul este topit, așezați păstrăvul acoperit, cu carnea în jos, în tigaie.Se prăjește 4-5 minute, apoi se întoarce și se prăjește 4-5 minute sau până când carnea este maro aurie și fulgi. (Păstrăvul poate fi condimentat cu usturoi sau pudră de ceapă înainte de prăjire, dacă se dorește, iau și o lămâie cu mine pentru a stoarce deasupra).