Păstrăv picant
Dacă aveți despre 15 minute pentru a petrece în bucătărie, păstrăv picant ar putea fi un extraordinar pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 406 calorii, 38g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $5.03 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 192 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de măsline, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Păstrăv în Riesling, Păstrăv cu linte, și Păstrăv Întreg Braconat.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare.
Așezați fileurile, cu pielea în jos, pe o tavă de copt cu ulei.
Amestecați pesmetul, untul, pătrunjelul, coaja de lămâie și sucul și jumătate din nuci de pin. Împrăștiați amestecul într-un strat subțire peste fileuri, stropiți cu uleiul și puneți-l sub grătar timp de 5 minute.
Presărați peste nucile de pin rămase, apoi serviți cu pene de lămâie și o salată de cartofi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Păstrăv în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.