Păstrăv Meuni, Stil Vechi
Păstrăv Meuni Pcrucrore, stil vechi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 642 calorii, 52G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $5.87 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, stoc de vițel, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Trout Meuniere, Păstrăv Curcubeu Meuni Cormorbre, și Păstrăv în stil basc cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, condimentul creol și sarea într-un castron larg. Clătiți fileurile de păstrăv și uscați-le. Dragați peștele în făina condimentată și bateți excesul.
Faceți un roux maro mediu topind untul într-o cratiță la foc mediu. Când începe să buleze, adăugați făina condimentată rămasă și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul devine maro mediu.
Puneți stocul într-o altă cratiță și puneți-l la foc mediu-mare.
Bateți rouxul în stoc până se dizolvă.
Adăugați sucul de lămâie, sosul Worcestershire și oțetul și fierbeți timp de 3 minute, apoi scoateți tigaia de pe foc. Păstrați sosul cald în timp ce pregătiți peștele.
Puteți călca peștele în unt dacă doriți, dar este mai frecvent în New Orleans să-l prăjiți într-un centimetru de ulei încălzit la 375 de grade. Oricum, gătiți până se rumenesc (aproximativ 2 minute pe fiecare parte).
Puneți sosul peste pește și serviți cu pene de lămâie.
Din Tom Fitzmorris ' s New Orleans Food de Tom Fitzmorris, (C) 2006 Stewart, Tabori & Chang