Păstrăv La Cuptor Saratoga
Păstrăv copt Saratoga ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 831 calorii, 98G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 11,73 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 20 de fani. Un amestec de lămâie, pătrunjel, păstrăv și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 98%. Încercați Saratoga De Pește Cu Unt La Cuptor, Păstrăv Elvețian La Cuptor, și Păstrăv la cuptor cu salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch. Condimentați păstrăvul în interior și în exterior cu sare și piper după gust și puneți-l în vasul de copt.
Într-un castron mare, combinați roșiile, uleiul de măsline, 2 linguri de pătrunjel tocat și usturoiul tocat.
Răspândiți uniform peste pește.
Coaceți timp de 35 de minute sau până când peștele se fulgi ușor. Ungeți în timpul coacerii cu vin.
Se servește garnisit cu pene de lămâie și crenguțe de pătrunjel.