Păstrăv la cuptor cu cremă de lămâie-coriandru

Păstrăv la cuptor cu cremă de lămâie-coriandru
Păstrăvul copt cu cremă de lămâie-Cilantro este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 117 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciuperci, păstrăv curcubeu, lămâi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Păstrăv la cuptor cu lămâie, Păstrăv copt în smântână, și Pui Cu Smântână De Coriandru-Lime La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați 1 lămâie în 6 felii; tăiat în jumătate. Sucul rămas de lămâie. Gatiti ciupercile in dressing in tigaie mare la foc mic 15 min., amestecând ocazional. Se amestecă ardei iute; gatiti 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Așezați 4 coji de porumb în centrul fiecăreia dintre cele 3 foi mari folie rezistentă; deasupra cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Așezați 4 bucăți de lămâie și 1 lingură. cilantro în cavitatea fiecărui pește. Acoperiți fiecare pește cu aproximativ 1 cană de amestec de legume și 4 cepe; acoperiți cu 2 coji de porumb. Aduceți laturile foliei. Îndoiți dublu partea superioară și capetele pentru a sigila fiecare pachet, lăsând loc circulației căldurii în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Așezați în tigaie de 15x10x1 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Coaceți 30 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați să stea 5 min.
8
Tăiați fante în folie pentru a elibera abur înainte de a deschide pachetele.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Serviți peștele acoperit cu smântână combinată, coriandru rămas și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista