Păstrăv la cuptor cu cremă de lămâie-coriandru
Păstrăvul copt cu cremă de lămâie-Cilantro este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 117 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciuperci, păstrăv curcubeu, lămâi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Păstrăv la cuptor cu lămâie, Păstrăv copt în smântână, și Pui Cu Smântână De Coriandru-Lime La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Tăiați 1 lămâie în 6 felii; tăiat în jumătate. Sucul rămas de lămâie. Gatiti ciupercile in dressing in tigaie mare la foc mic 15 min., amestecând ocazional. Se amestecă ardei iute; gatiti 2 min.
Așezați 4 coji de porumb în centrul fiecăreia dintre cele 3 foi mari folie rezistentă; deasupra cu pește.
Așezați 4 bucăți de lămâie și 1 lingură. cilantro în cavitatea fiecărui pește. Acoperiți fiecare pește cu aproximativ 1 cană de amestec de legume și 4 cepe; acoperiți cu 2 coji de porumb. Aduceți laturile foliei. Îndoiți dublu partea superioară și capetele pentru a sigila fiecare pachet, lăsând loc circulației căldurii în interior.
Așezați în tigaie de 15x10x1 inci.
Coaceți 30 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Tăiați fante în folie pentru a elibera abur înainte de a deschide pachetele.
Serviți peștele acoperit cu smântână combinată, coriandru rămas și suc de lămâie.