Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake, Roșii Și Ghimbir
Păstrăvul copt cu ciuperci Shiitake, roșii și ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $6.33 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 469 calorii, 72g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți păstrăv curcubeu, ceapă verde, ulei de susan asiatic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Păstrăv la cuptor cu ciuperci Shiitake, roșii și ghimbir, Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake Și Roșii, și Păstrăv la cuptor cu Pesto de ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați foaia de copt cu margini mari cu folie; înveliți cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Presărați peștele cu sare și piper. Deschideți peștele ca o carte și aranjați, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Se amestecă următoarele 5 ingrediente în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Presărați amestecul peste pește, stropiți cu sos de soia și ulei de susan, apoi acoperiți cu crenguțe de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Sos De Soia
1 Kg Tortillas De Maíz
Pește
5
Coaceți descoperit până când peștele este opac în centru, aproximativ 20 de minute.