Păstrăv de somon cu usturoi și fenicul la grătar

Păstrăvul de somon cu usturoi și fenicul la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 316 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, semințe de fenicul, bulbi de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Păstrăvul la grătar al River Cottage cu fenicul, Crostini de păstrăv afumat cu fenicul la grătar și ceapă roșie, și Păstrăv la grătar cu rozmarin și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați peștele uniform cu 1 linguriță de ulei; presărați uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Combinați restul de 1/2 linguriță de ulei și 2 linguri de suc. Pune deoparte.
Combinați 1/8 linguriță de piper, prosciutto, frunze de fenicul, semințe de fenicul și usturoi, amestecând bine.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Saut prosciutto amestec timp de 3 minute sau până când prosciutto este crocant.
Tăiați bulbii de fenicul vertical în jumătate. Grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Tăiați în felii groase de 1/4 inch. Păstrați cald.
Așezați peștele pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere, ungând ocazional cu amestec de suc.
Transferați peștele într-un platou de servire; presărați peștele uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper. Se acoperă cu amestec de prosciutto și se strecoară cu restul de 2 linguri de suc.
Serviți imediat cu fenicul la grătar și pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa