Păstrăv de Pârâu prăjit cu verdeață
Păstrăvul Pârâului prăjit cu verdeață este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 119 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de sare, piper măcinat, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Brook Trout M Elixllerin, Păstrăv De Pârâu Cu Piure De Pătrunjel Și Salată De Ridiche, și Păstrăv de pârâu cu nuci pecan, lămâie și unt brun de pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial; amestecați bine. Fileuri de păstrăv de dragare în amestec de făină.
Încălziți o tigaie mare din fontă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați 4 fileuri în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Scoateți din tigaie. Puneți deoparte; păstrați cald. Repetați procedura cu fileurile rămase.
Recoat tigaie cu spray de gătit; adăugați spanacul tocat și următoarele 7 Ingrediente (Spanac prin piper negru). Gatiti 1 1/2 minute sau pana cand spanacul se ofileste, amestecand constant.
Aranjați 1/2 cană amestec de spanac pe fiecare dintre cele 4 farfurii și acoperiți fiecare cu 2 fileuri.
Se servește cu pene de lămâie.