Păstrăv De Oțel Afumat (Somon)

Păstrăvul de oțel afumat (somon) necesită aproximativ 13 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 4,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 791 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, amestec de întărire pe bază de zahăr, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Încercați Cel Mai Bun Somon Marinat (Sau Păstrăv De Oțel) Cu Nuc De Arțar, File De Păstrăv De Oțel La Cuptor, și Păstrăv de oțel fript cu rozmarin, lămâie și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fileurile de pește și așezați-le într-un vas de copt din sticlă superficială.
Stropiți ulei de măsline peste pește și condimentați cu usturoi și rozmarin. Frecați condimentele în pește. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Se dizolvă sarea de întărire în apă și se toarnă în vas cu peștele.
Lăsați-l să se marineze timp de 15 minute pe jumătate de centimetru de grosime.
Între timp, pregătește-ți fumătorul pentru o arsură lentă de patru ore folosind cărbune. Temperatura trebuie să fie la 150 de grade F (65 de grade C) înainte de a începe.
Scoateți peștele din saramură și aruncați lichidul rămas.
Așezați fiecare bucată de pește pe o bucată mică de folie de aluminiu - suficient de mare pentru a ține fileul și condimentați cu piper după gust.
Așezați-le pe raft în fumător.
Presărați o mână de așchii de lemn înmuiate peste cărbuni sau puneți-le într-o cutie de căldură. Acoperiți și lăsați peștele să fumeze timp de 2 ore, adăugând mai multe așchii de lemn, după cum este necesar.
Creșteți căldura în fumător (adăugați mai mult cărbune) la 200 de grade F (95 de grade C) și lăsați peștele să fumeze până când temperatura internă a fileurilor ajunge la 165 de grade F (72 de grade C).
Scoateți din fumător și lăsați să se odihnească 20 de minute înainte de servire.