Păstrăv Dale Fulgi De Ovăz-Stafide Cookie-Uri
Păstrăv Dale fulgi de ovăz-stafide cookie-uri este un vegetarian rețetă cu 55 de porții. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 92 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, scorțișoară măcinată, ovăz laminat de modă veche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Stafide, Fursecuri Cu Stafide Din Fulgi De Ovăz, și Fulgi De Ovăz-Stafide Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Împărțiți cuptorul în treimi și preîncălziți la 177°.
Coaceți 12 până la 16 minute. Pregătiți foile de cookie conform instrucțiunilor.
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara.
Într-un castron mare, folosind o lingură robustă, sau în vasul unui mixer electric, de preferință cu un accesoriu cu palete, bateți untul până devine moale și cremos, apoi bateți în ambele zaharuri. Răsturnați vasul și bătătorul, dacă îl folosiți, și bateți până se omogenizează. Bateți ouăle și vanilia și răzuiți din nou vasul.
Amestecând încet, sau cu mixerul la cea mai mică viteză, lucrați treptat în amestecul de făină, apoi ovăzul și stafidele. Aluatul se va simți foarte rigid. (Puteți face aluatul înainte, acoperiți și refrigerați câteva ore.)
Aruncați aluatul pe foile de prăjituri pregătite de lingura îngrămădită, așezând fursecurile la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți 12 până la 16 minute (sau pentru timpul indicat pentru altitudinea dvs. în grafic) sau până când prăjiturile se rumenesc; cu cât se coc mai mult, cu atât vor fi mai clare.
Răciți fursecurile pe un suport de sârmă. Dacă prăjiturile au fost coapte pe pergament sau pe un covor de copt, pur și simplu glisați-l de pe foaia de prăjituri pe grătar pentru a se răci. Când cookie-urile sunt complet reci, depozitați-le într-un recipient etanș.
Din plăcintă pe cer: coacere reușită la altitudini mari de Susan G. Purdy, (C) Mai 2005 William Morrow Cookbooks, o amprentă a lui Harper