Păstrăv curcubeu sotat cu roșii verzi și sos de mure

Sauteed păstrăv curcubeu cu roșii verzi și sos de mure ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 549 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mure, sare și piper, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Încercați Păstrăv curcubeu cu salsa de roșii afumate, Idaho păstrăv curcubeu și creveți Napoleon cu sos Beurre Blanc de lămâie-șalotă, și Păstrăv Curcubeu Meuni Otrivtre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Puneți roșia și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie sau blender și curățați-l.
Transferați piureul de roșii într-o cratiță medie și încălziți la foc mediu, aducându-l la fierbere mică.
Adăugați țelina, coaja de lămâie, zahărul, scorțișoara, nucșoara și apa. Reduceți focul la minim și fierbeți până când sosul este gros, ca un sos marinara.
Se scoate de pe foc și se amestecă ușor în mure.
Adăugați sare, după gust.
Făinați ușor ambele părți ale păstrăvului și presărați-l cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați suficient ulei de măsline pentru a arde păstrăvul. Când uleiul este fierbinte, adăugați păstrăvul și căutați pe ambele părți doar până se rumenesc.
Puneți tigaia în cuptor și continuați să gătiți până când peștele este fulgi, aproximativ 10 minute. Se acoperă cu sosul și se servește imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.