Păstrăv cu unt cu capere
Păstrăvul cu unt cu capere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 433 calorii, 36g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită păstrăv, unt, caper și pătrunjel. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Păstrăv Pan-saut cu capere, Piccata De Păstrăv Cu Alune Și Capere Crocante, și Păstrăv Curcubeu Cu Vârfuri De Haricot, Capere, Unt De Lămâie Și Maro.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Clătiți peștele, apoi uscați-l cu hârtie de bucătărie. Puneți într-o tavă de prăjire, condimentați, apoi punctați cu o treime din unt. Prăjiți timp de 10-12 minute.
Când peștele este aproape gata, topiți untul rămas într-o tigaie. Ridicați focul până devine maro. Scoateți focul, apoi adăugați suc de lămâie, pătrunjel și capere.
Se toarnă peste pește, apoi se servește cu fasole verde.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Păstrăv în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.