Păstrăv cu tei și cimbru
Păstrăvul de rețetă cu var și cimbru poate fi făcut în aproximativ 50 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 243 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de piper măcinat grosier, cimbru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 43 de gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Păstrăv Cu Tei Și Cimbru, Păstrăv Întreg Prăjit Cu Lămâie Și Cimbru, și Păstrăv Curcubeu Cu Cimbru De Lămâie.
Instrucțiuni
Amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline, cimbru, usturoi, piper negru și piper cayenne într-o pungă de plastic resigilabilă.
Așezați fileurile de păstrăv în pungă, sigilați punga și marinați la frigider cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți fileurile din marinată și scuturați excesul; aruncați marinada folosită. Puneți peștele la grătar pe grătarul preîncălzit până când carnea se descuamă ușor, 10 până la 15 minute, întorcându-se o dată.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Păstrăv în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva]()
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Roșu cireș pal cu o nuanță rubinie. Nasul este foarte complex și proaspăt, cu fructe intense, înainte pe cireșe și zmeură se amestecă cu note blânde de migdale prăjite. Vinul are un atac foarte bun, taninuri elegante și suculente. Arome de fructe la mijlocul palatului, în special cireșe, în timp ce finisajul elegant combină plinătatea fructelor proaspete cu rafinamentul terroirului Casablanca.Se împerechează bine cu brânză de capră, talpă în unt de lămâie sau carpaccio de scoici.