Păstrăv cu sos de porumb dulce

Păstrăv cu sos de porumb dulce
Păstrăvul cu sos de porumb dulce este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 555 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 5,35 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, frișcă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare includ Tilapia Cu Tarhon Și Sos De Porumb Dulce, Vafe de porumb dulce cu sos de afine-Bourbon, și Partea dulce a porumbului: Cupcakes de porumb dulce cu glazură de unt brun.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie antiaderentă la foc mediu-mare, gătiți porumbul în unt, amestecând des, până când porumbul începe să se rumenească, 2 până la 3 minute. Lingură 2/3 cană într-o cratiță mică. Puneți deoparte tigaia cu porumbul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați bulion în cratiță și aduceți la fierbere la foc mare. Se reduce focul și se fierbe, acoperit, până când porumbul este fraged, aproximativ 10 minute. Amestec pur într-un blender, apoi frecați printr-o strecurătoare fină într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, aruncând cojile. Se amestecă smântâna. Se condimentează cu 1/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Deschideți păstrăvul și condimentați pe ambele părți cu 1/4 linguriță rămasă. sare și 1/8 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
PăstrăvPăstrăv
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Protejând mâinile, adăugați cu grijă pielea de pește cu fața în jos (se va stropi) și gătiți, ungând ocazional carnea cu ulei, până când pielea este bine rumenită și crocantă, 3 până la 4 minute. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți și să bateți până când carnea nu mai este roz, încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Reîncălziți boabele de porumb în tigaie la foc mediu-mare și amestecați tarhonul tocat. Sos de porumb cu microunde pentru reîncălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6
Tăiați păstrăvul în jumătate cu foarfeca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
7
Puneți sosul pe 2 farfurii și aranjați o jumătate de păstrăv pe fiecare, aruncând uleiul în tigaie. Mound porumb pe pește și împrăștiați cu frunze de tarhon. Condimentează cu mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista