Păstrăv cu sos de porumb dulce

Păstrăv cu sos de porumb dulce
Păstrăvul cu sos de porumb dulce este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 555 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 5,35 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, frișcă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare includ Tilapia Cu Tarhon Și Sos De Porumb Dulce, Vafe de porumb dulce cu sos de afine-Bourbon, și Partea dulce a porumbului: Cupcakes de porumb dulce cu glazură de unt brun.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie antiaderentă la foc mediu-mare, gătiți porumbul în unt, amestecând des, până când porumbul începe să se rumenească, 2 până la 3 minute. Lingură 2/3 cană într-o cratiță mică. Puneți deoparte tigaia cu porumbul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați bulion în cratiță și aduceți la fierbere la foc mare. Se reduce focul și se fierbe, acoperit, până când porumbul este fraged, aproximativ 10 minute. Amestec pur într-un blender, apoi frecați printr-o strecurătoare fină într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, aruncând cojile. Se amestecă smântâna. Se condimentează cu 1/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Deschideți păstrăvul și condimentați pe ambele părți cu 1/4 linguriță rămasă. sare și 1/8 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
PăstrăvPăstrăv
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Protejând mâinile, adăugați cu grijă pielea de pește cu fața în jos (se va stropi) și gătiți, ungând ocazional carnea cu ulei, până când pielea este bine rumenită și crocantă, 3 până la 4 minute. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți și să bateți până când carnea nu mai este roz, încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Reîncălziți boabele de porumb în tigaie la foc mediu-mare și amestecați tarhonul tocat. Sos de porumb cu microunde pentru reîncălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
6
Tăiați păstrăvul în jumătate cu foarfeca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
7
Puneți sosul pe 2 farfurii și aranjați o jumătate de păstrăv pe fiecare, aruncând uleiul în tigaie. Mound porumb pe pește și împrăștiați cu frunze de tarhon. Condimentează cu mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista