Păstrăv cu sos cald de nuci de pin și piure de fenicul

Păstrăv cu sos cald de nuci de pin și piure de fenicul
Păstrăvul cu pansament cald cu nuci de pin și piure de fenicul este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 471 calorii, 38g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Un amestec de spanac pentru copii, păstrăv, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare includ Polen de fenicul saut file de păstrăv pe păstârnac și piure de mere, Salată Caldă De Spanac De Cartofi Cu Sos De Nuci De Pin, și Salată de păstrăv afumat cu mere, fenicul și pansament cremos de hrean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.aranjați pene de fenicul și 5 căței de usturoi pe o foaie de folie de 12 inci și stropiți cu 1 lingură de ulei de canola. Îndoiți folia într-un pachet și prăjiți timp de aproximativ 45 de minute, până când pachetul sfârâie și feniculul și usturoiul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați feniculul și usturoiul într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează; condimentează cu sare și piper.Între timp, într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați porcini uscați cu apa clocotită. Cuptor cu microunde la putere mare timp de 2 minute, până când porcini sunt plini. Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați nucile de pin și restul de 1 cățel de usturoi și gătiți la foc moderat până când nucile sunt aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Scoateți de pe foc și strecurați lichidul porcini în tigaie, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos. (Rezervați porcini pentru o altă utilizare.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați oțetul balsamic și fierbeți la foc moderat până când lichidul se reduce la 2 linguri, aproximativ 5 minute; aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați 2 linguri de ulei și condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Condimentează fileurile de păstrăv cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați câte un file în tigaie, cu pielea în jos; apăsați cu o spatulă pentru a aplatiza timp de 30 de secunde. Repetați cu fileurile rămase până când tigaia este plină. Gatiti la foc moderat pana cand pastravul se rumeneste pe fund si aproape fiert, aproximativ 3 minute. Întoarceți peștele și gătiți timp de 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Întindeți piureul de fenicul pe farfurii și acoperiți cu păstrăvul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PăstrăvPăstrăv
10
Stropiți jumătate din pansament deasupra.
11
Adăugați verdeața la pansamentul rămas în tigaie și aruncați pentru a acoperi. Puneți verdele pe pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În58 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista