Păstrăv cu sos cald de nuci de pin și piure de fenicul
Păstrăvul cu pansament cald cu nuci de pin și piure de fenicul este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 471 calorii, 38g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Un amestec de spanac pentru copii, păstrăv, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare includ Polen de fenicul saut file de păstrăv pe păstârnac și piure de mere, Salată Caldă De Spanac De Cartofi Cu Sos De Nuci De Pin, și Salată de păstrăv afumat cu mere, fenicul și pansament cremos de hrean.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.aranjați pene de fenicul și 5 căței de usturoi pe o foaie de folie de 12 inci și stropiți cu 1 lingură de ulei de canola. Îndoiți folia într-un pachet și prăjiți timp de aproximativ 45 de minute, până când pachetul sfârâie și feniculul și usturoiul sunt fragede.
Transferați feniculul și usturoiul într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează; condimentează cu sare și piper.Între timp, într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați porcini uscați cu apa clocotită. Cuptor cu microunde la putere mare timp de 2 minute, până când porcini sunt plini. Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați nucile de pin și restul de 1 cățel de usturoi și gătiți la foc moderat până când nucile sunt aurii, aproximativ 3 minute.
Scoateți de pe foc și strecurați lichidul porcini în tigaie, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos. (Rezervați porcini pentru o altă utilizare.)
Adăugați oțetul balsamic și fierbeți la foc moderat până când lichidul se reduce la 2 linguri, aproximativ 5 minute; aruncați usturoiul.
Adăugați 2 linguri de ulei și condimentați pansamentul cu sare și piper.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Condimentează fileurile de păstrăv cu sare și piper.
Adăugați câte un file în tigaie, cu pielea în jos; apăsați cu o spatulă pentru a aplatiza timp de 30 de secunde. Repetați cu fileurile rămase până când tigaia este plină. Gatiti la foc moderat pana cand pastravul se rumeneste pe fund si aproape fiert, aproximativ 3 minute. Întoarceți peștele și gătiți timp de 30 de secunde mai mult.
Întindeți piureul de fenicul pe farfurii și acoperiți cu păstrăvul.
Stropiți jumătate din pansament deasupra.
Adăugați verdeața la pansamentul rămas în tigaie și aruncați pentru a acoperi. Puneți verdele pe pește și serviți.