Păstrăv cu salată cremoasă de cartofi

Păstrăvul cu salată cremoasă de cartofi este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 422 calorii, 39G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de castraveți, coajă de lămâie, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. 47 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Păstrăv afumat și salată de cartofi noi, Salată de păstrăv afumat și cartofi, și Salată de păstrăv afumat cu mere, fenicul și pansament cremos de hrean.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii în apă sărată timp de 15 minute până când sunt fragede.
Se scurge și se clătește sub apă rece pentru a se răci, apoi se scurge din nou.
Între timp, amestecați iaurtul și maioneza, apoi condimentați cu o stoarcere bună de lămâie. Se amestecă ușor în cartofi cu capere, castraveți, cea mai mare parte a cepei de primăvară și castraveți.
Condimentați păstrăvul, apoi grătiți pe o foaie de copt, cu pielea în jos, timp de 3-4 minute, în funcție de grosime, până când este gătită. Se împrăștie cu coaja de lămâie și se servește cu salata de cartofi, împrăștiată cu ceapa de primăvară rămasă.
Tăiați jumătatea de lămâie rămasă în pene pentru a o stoarce.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru păstrăv. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa