Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile

Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 575 calorii, 29G de proteine, și 43G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile, Păstrăv Cu Crustă De Pecan, și Păstrăv prăjit cu sos roșu de Chile.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sosul de piersici-Habanero Chile; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2
Procesați nucile pecan într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Combinați nucile pecan, 1/2 cană de făină, praful de copt, sarea și piperul într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Așezați ouăle într-un alt vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Înveliți ușor fileurile în restul de 1/2 cană de făină. Înmuiați fileurile în ouă și dragați în amestec de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Topiți 2 linguri unt cu 2 linguri ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti 2 fileuri 4 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt aurii. Repetați cu untul, uleiul și fileurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se servește imediat cu sos de piersici-Habanero Chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista