Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile

Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 575 calorii, 29G de proteine, și 43G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile, Păstrăv Cu Crustă De Pecan, și Păstrăv prăjit cu sos roșu de Chile.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sosul de piersici-Habanero Chile; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2
Procesați nucile pecan într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Combinați nucile pecan, 1/2 cană de făină, praful de copt, sarea și piperul într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Așezați ouăle într-un alt vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Înveliți ușor fileurile în restul de 1/2 cană de făină. Înmuiați fileurile în ouă și dragați în amestec de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Topiți 2 linguri unt cu 2 linguri ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti 2 fileuri 4 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt aurii. Repetați cu untul, uleiul și fileurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se servește imediat cu sos de piersici-Habanero Chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista