Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 575 calorii, 29G de proteine, și 43G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile, Păstrăv Cu Crustă De Pecan, și Păstrăv prăjit cu sos roșu de Chile.
Instrucțiuni
Pregătiți sosul de piersici-Habanero Chile; păstrați cald.
Procesați nucile pecan într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Combinați nucile pecan, 1/2 cană de făină, praful de copt, sarea și piperul într-un vas superficial.
Așezați ouăle într-un alt vas superficial.
Înveliți ușor fileurile în restul de 1/2 cană de făină. Înmuiați fileurile în ouă și dragați în amestec de pecan.
Topiți 2 linguri unt cu 2 linguri ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti 2 fileuri 4 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt aurii. Repetați cu untul, uleiul și fileurile rămase.
Se servește imediat cu sos de piersici-Habanero Chile.