Păstrăv Copt Cu Sare

Păstrăv Copt Cu Sare
Păstrăvul copt cu sare este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, piper, ceapă de cocktail murată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Păstrăv Prăjit Cu Sare Afumată Și Ierburi Lemnoase Proaspete, File De Păstrăv La Cuptor, și Păstrăv La Cuptor Amandine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați 2 frunze de dafin și 2 crenguțe de cimbru în fiecare păstrăv; fixați cu scobitori. Pe fiecare dintre cele 2 foi mari de copt cu margini, întindeți 2 1/2 căni de sare kosher într-un strat gros și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Presărați sarea cu apă până la umezeală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Așezați 4 păstrăvi pe fiecare foaie de copt și acoperiți fiecare păstrăv cu 3/4 cană de sare, ambalând sarea pentru a acoperi complet peștele. Folosiți restul de 1 cană de sare pentru a umple orice goluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Presărați sarea cu apă pentru a o umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Coaceți peștele în treimea superioară și inferioară a cuptorului timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Între timp, într-un castron mediu, amestecați ceapa de cocktail murată scursă cu oțetul de vin alb și uleiul vegetal și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Ceapa De CocktailCeapa De Cocktail
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Rupeți cu grijă crusta de sare de pe păstrăv și transferați peștele în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Serviți păstrăvul dintr-o dată, trecând vinaigreta de ceapă murată la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
PăstrăvPăstrăv
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista