Păstrăv Copt Cu Sare
Păstrăvul copt cu sare este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, piper, ceapă de cocktail murată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Păstrăv Prăjit Cu Sare Afumată Și Ierburi Lemnoase Proaspete, File De Păstrăv La Cuptor, și Păstrăv La Cuptor Amandine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Așezați 2 frunze de dafin și 2 crenguțe de cimbru în fiecare păstrăv; fixați cu scobitori. Pe fiecare dintre cele 2 foi mari de copt cu margini, întindeți 2 1/2 căni de sare kosher într-un strat gros și uniform.
Presărați sarea cu apă până la umezeală.
Așezați 4 păstrăvi pe fiecare foaie de copt și acoperiți fiecare păstrăv cu 3/4 cană de sare, ambalând sarea pentru a acoperi complet peștele. Folosiți restul de 1 cană de sare pentru a umple orice goluri.
Presărați sarea cu apă pentru a o umezi.
Coaceți peștele în treimea superioară și inferioară a cuptorului timp de 15 minute.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați ceapa de cocktail murată scursă cu oțetul de vin alb și uleiul vegetal și condimentați cu sare și piper.
Rupeți cu grijă crusta de sare de pe păstrăv și transferați peștele în farfurii.
Serviți păstrăvul dintr-o dată, trecând vinaigreta de ceapă murată la masă.