Păstrăv afumat cu cremă de mere-hrean pe clătite de cartofi

Păstrăv afumat cu crema de mere-hrean pe clatite de cartofi ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 143 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi de copt, piper, păstrăv curcubeu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clatite de cartofi cu păstrăv afumat, hrean Cr cca fra FRA, și de aur sfeclă savura, Păstrăv Afumat Cu Cremă De Hrean, și Păstrăv afumat cremos cu măr și hrean pe pâine maro crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (prin albușuri) într-un castron mare, amestecând până se omogenizează. Împărțiți amestecul în clătite de dimensiuni de lingură de 48 de niveluri, strângând fiecare pentru a elimina excesul de umiditate.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 16 clătite; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Aranjați pe două foi de copt acoperite cu spray de gătit. Repetați procedura de două ori cu uleiul rămas și clătite.
Coaceți la 400 timp de 5 minute sau până când sunt fierte.
Combinați maioneza, mărul, iaurtul și hreanul într-un castron mic; așezați 1/2 linguriță amestec de maioneză pe fiecare clătită. Acoperiți fiecare cu o bucată de păstrăv; se presară cu arpagic.