Păstrăv acidulat cu o salată simplă de grădină

Păstrăv acidulat cu o salată simplă de grădină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul acidulat cu o salată simplă de grădină. O porție conține 737 calorii, 76g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 1 și costă $7.12 pe portie. Un amestec de lămâie, iaurt grecesc, păstrăv curcubeu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Păstrăv la grătar cu Zukes de grădină și ierburi a Ebolrooli, Păstrăv simplu la cuptor cu ierburi și hrean, și Salată De Grădină Aproape Faimoasă (Imitator De Grădină De Măsline) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6 / ventilator 180C. feliați jumătate de lămâie și umpleți feliile, cu crenguțele de mărar, în cavitatea păstrăvului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
PăstrăvPăstrăv
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați peștele pe o foaie de copt unsă și faceți 4 tăieturi diagonale pe o parte de aproximativ 4 cm lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline peste pește, condimentați liberal și coaceți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Puneți fierbătorul la fiert, apoi amestecați mărarul tocat în iaurt cu o stoarcere de lămâie și puțină sare și piper și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
MărarMărar
5
Presărați sare pe partea tăiată a cățelului de usturoi și frecați-l pe interiorul unui castron mic aceasta este o modalitate bună de a obține aroma de usturoi în alimente fără ca acesta să fie prea puternic. Goliți apa clocotită din ibric într-o cratiță mică, aduceți la fierbere și gătiți fasolea timp de 3-4 minute până când este gătită, dar încă ușor crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Fasole De FasoleFasole De Fasole
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Scurgeți fasolea și aruncați-le în vasul de usturoi cu ridichile și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Serviți peștele cu fasolea caldă și sosul de iaurt. Tăiați lămâia rămasă într-o pană pentru a stoarce peste păstrăv și salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Păstrăvul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista