Pădurea Neagră Torte

Pădurea Neagră Torte
Pădurea Neagră Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 408 calorii, 4G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți extract de vanillan, nuci pecan, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pădurea Neagră Torte, Pădurea Neagră Cherry Torte, și Pădurea Neagră Ciocolată Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia doi uns 9-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie cerată, lăsate deoparte. Într-o cratiță grea sau cuptor cu microunde, topiți untul și ciocolata; se amestecă până se omogenizează și se răcește. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați amestecul de ciocolată, apă și vanilie. Bateți la viteză mică timp de 1 minut; bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Se toarnă în tigăile pregătite.
5
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru umplerea ciocolatei, topiți 1-1 / 2 bare de ciocolată germană într-o cratiță grea sau cuptor cu microunde; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă untul și nucile. Urmărind îndeaproape, se răcește de umplere doar până când ajunge la răspândirea consistență. Pentru umplerea cremei, bateți crema într-un castron mare răcit până când începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce GermanăCiocolată Dulce Germană
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
8
Împărțiți fiecare tort în două straturi orizontale.
9
Așezați un strat pe o farfurie de servire; acoperiți cu jumătate din umplutura de ciocolată. Se acoperă cu un al doilea strat de tort; se întinde pe jumătate din umplutura de cremă. Repetați straturile. Radeți Ciocolata germană rămasă; presărați deasupra. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce GermanăCiocolată Dulce Germană
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista