Pădurea Neagră Torte

Pădurea Neagră Torte
Pădurea Neagră Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 408 calorii, 4G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți extract de vanillan, nuci pecan, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pădurea Neagră Torte, Pădurea Neagră Cherry Torte, și Pădurea Neagră Ciocolată Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia doi uns 9-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie cerată, lăsate deoparte. Într-o cratiță grea sau cuptor cu microunde, topiți untul și ciocolata; se amestecă până se omogenizează și se răcește. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați amestecul de ciocolată, apă și vanilie. Bateți la viteză mică timp de 1 minut; bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă în tigăile pregătite.
5
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Pentru umplerea ciocolatei, topiți 1-1 / 2 bare de ciocolată germană într-o cratiță grea sau cuptor cu microunde; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă untul și nucile. Urmărind îndeaproape, se răcește de umplere doar până când ajunge la răspândirea consistență. Pentru umplerea cremei, bateți crema într-un castron mare răcit până când începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce GermanăCiocolată Dulce Germană
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
8
Împărțiți fiecare tort în două straturi orizontale.
9
Așezați un strat pe o farfurie de servire; acoperiți cu jumătate din umplutura de ciocolată. Se acoperă cu un al doilea strat de tort; se întinde pe jumătate din umplutura de cremă. Repetați straturile. Radeți Ciocolata germană rămasă; presărați deasupra. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce GermanăCiocolată Dulce Germană
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ardei ArbolArdei Arbol
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista