Pădurea Neagră Torte
Pădurea Neagră Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 408 calorii, 4G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți extract de vanillan, nuci pecan, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pădurea Neagră Torte, Pădurea Neagră Cherry Torte, și Pădurea Neagră Ciocolată Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia doi uns 9-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie cerată, lăsate deoparte. Într-o cratiță grea sau cuptor cu microunde, topiți untul și ciocolata; se amestecă până se omogenizează și se răcește. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și praful de copt.
Adăugați amestecul de ciocolată, apă și vanilie. Bateți la viteză mică timp de 1 minut; bateți pe mediu timp de 2 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Pentru umplerea ciocolatei, topiți 1-1 / 2 bare de ciocolată germană într-o cratiță grea sau cuptor cu microunde; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă untul și nucile. Urmărind îndeaproape, se răcește de umplere doar până când ajunge la răspândirea consistență. Pentru umplerea cremei, bateți crema într-un castron mare răcit până când începe să se îngroașe.
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se formează vârfuri rigide.
Împărțiți fiecare tort în două straturi orizontale.
Așezați un strat pe o farfurie de servire; acoperiți cu jumătate din umplutura de ciocolată. Se acoperă cu un al doilea strat de tort; se întinde pe jumătate din umplutura de cremă. Repetați straturile. Radeți Ciocolata germană rămasă; presărați deasupra. A se păstra la frigider.